Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Διαλογισμός Αναπνοής Επίφυσης

 


Αυτό που κάνει αυτός ο διαλογισμός είναι να δημιουργήσει πίεση στο τρίτο μάτι(επίφυση), που θα ανοίξει περαιτέρω και θα ενδυναμώσει αυτό στο οποίο εστιάζετε. Αυτός ο διαλογισμός είναι προχωρημένος και δεν προορίζεται για αρχάριους. Θα πρέπει να έχετε αρκετή εμπειρία ώστε να μπορείτε να καταλάβετε πλήρως τις παρακάτω οδηγίες χωρίς πρόβλημα.

1. Εισέλθετε σε μια μπανιέρα γεμάτη με νερό. Το νερό πρέπει να είναι πλήρως αλατισμένο.

2. Βυθιστείτε στο νερό.

3.Κρατήστε για όσο μπορείτε και συγκεντρωθείτε είτε στο τρίτο μάτι σας είτε την επίφυση. Θα πρέπει να νιώθετε μια πίεση, ενόχληση ή ακόμα και μικρό πόνο.

4. Εκπνεύστε και επαναλάβετε για αρκετές φορές.

Πριν ξεκινήσετε αυτόν τον διαλογισμό ή οποιονδήποτε άλλο γενικότερα, θα πρέπει να έχετε προσχεδιάσει τι θα περιλαμβάνει ο διαλογισμός σας. Σε αυτή τη περίπτωση, εάν θα επικεντρωθείτε στην επίφυση ή στο τρίτο μάτι.

Τελικά, όταν θα ανοίξετε πλήρως και θα ενεργοποιήσετε την επίφυσή σας, το κεφάλι σας θα γεμίσει με φως. Θα δείτε εικόνες από το παρελθόν. Μπορεί να τρομάξετε στην αρχή αλλά μετά θα νιώσετε απερίγραπτη χαρά και ανακούφιση.

Η αίσθηση από την ενεργοποίηση της επίφυσης είναι υπέροχη και απερίγραπτη. Είναι πολύ ευχάριστη και διαρκεί για ώρες όταν παραμένουμε ακίνητοι και εστιασμένοι σε αυτό. 

Σημείωση: Είναι πολύ δύσκολο μόνος σας να καταφέρετε αυτή την αίσθηση. Χρειάζεστε την παρουσία ειδικού ή μέλους της οικογένειας σας που να έχει εκπαιδευτεί στην συγκεκριμένη διαδικασία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ανάγκη για Απελευθέρωση στα χρόνια της Πανδημίας

      Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σαν ανθρώπινο σύνολο, τέθηκαν διάφορα ερωτήματα ένα...